Breaking

Friday, 16 May 2014

[ info ] Irina Shayk di kritik gara-gara berkempen tidak berbaju !

Niat nya sudah bagus namun cara nya sedikit salah ini lah yang berlaku kepada kekasih Bintang Bolasepak Real Madrid Cristiano Ronaldo, Irina Shayk.

Dia di kritik hebat oleh orang ramai setelah memuat naik gambar nya tanpa berbaju dengan hanya sehelai Kadbod menutup dadanya dengan caption memohom penculik memulangkan semula 300 orang wanita Nigeria yang diculik Pengganas Boko Haram.

Imej-imej model Rusia berusia 28 tahun itu telah dimuat naik dilaman-laman sosial facebook dan instagram namun tidak lama selepas menghantar gambar-gambar di Facebook dan Instagram itu.

Dia menghadapi tindak balas besar-besaran dengan pengikutnya menuduh bintang itu tidak menghormati orang lain dengan imej sedemikinan, seorang pengguna Facebook bernama  Jeremy Gregory berkata 'Ini adalah benar-benar hina, jahil, yang jahat dan mengerikan, sila berhenti memuaskan nafsu diri anda'. 

Itulah yang terpaksa di hadapi oleh  Irina Shayk dengan apa yang di lakukan nya, sememang nya niat nya sudah bagus dan baik cuma cara nya sahaja yang salah. Credit Dailymail

No comments:

Post a Comment