Breaking

Thursday, 24 April 2014

[ Hot ] 5 Gambar Wanita sanggup bedah wajah untuk dapatkan ‘Selfie’ cute !

Wanita sanggup bedah wajah untuk dapatkan ‘Selfie’ cuteSeorang wanita telah memberitahu bagaimana dia menghabiskan $15,000 ( RM45,000 ) untuk melakukan pembedahan plastik supaya dia boleh mengambil gambar ‘selfie’ yang lebih baik.
Triana LaVey, 38, dari Los Angeles, California, sebelum ini berkata dia ‘membenci’ cara dia memandang di Facebook dan Instagram  dengan ‘dagu yang tidak sempurna’. 
Jadi, dalam usaha untuk menjadi lebih fotogenik dan ‘kelihatan seperti supermodel’ dia membuat pembedahan implan dagu, hidung dan membentuk pipi dan dia berkata dia gembira dengan keputusannya untuk melakukan pembedahan.


The American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery melaporkan, kebangkitan ‘selfies’ mempunyai kesan yang besar terhadap industri pembedahan plastik. 
Selepas membuat tinjauan terhadap 2,700 pakar bedah, satu dalam tiga melaporkan peningkatan dalam permintaan untu melakukan pembedahan plastik dilakukan kerana pesakit risau melihat diri mereka di laman sosial. 
Selain daripada pembedahan hidung, permintaan untuk implan rambut dan pembedahan kelopak mata juga meningkat pada tahun lepas.

No comments:

Post a Comment