Breaking

Tuesday, 22 April 2014

[ Hot ] 3 Gambar fesyen Teletubbies Rabecca Nur Al Islam jadi kritikan !Apa dah jadi dengan selebriti kita yang bertudung, isu bertudung adalah amat baik bagi seseorang selebriti namun jika bertudung harus lah menjaga etika berpakaian, ini lah yang berlaku kepada selebriti jelita Rabecca Nur Al Islam yang di kritik hebat gara-gara berpakaian yang seksi di mata peminat nya.

Kami menyambut baik sebarang perubahan positif dalam diri mana mana selebriti tempatan lebih lebih jika ianya melibatkan tuntutan agama. Keputusan Rabecca Nur Al Islam untuk bertudung tidak berapa lama dahulu salah satu contoh.

Tetapi, pada hemat kami yang tidaklah pandai mana ini, ianya haruslah selari dengan pemakaian lainnya dan bukan bertudung semata mata untuk menutup rambut dan kulit kepala daripada penglihatan mereka yang bukan mahram.


Baru baru ini, Rabecca Nur Al Islam telah menghadiri sebuah majlis sambutan hari lahir seorang rakan di sebuah hotel terkemuka ibu negara dan busana yang dikenakan pelakon ini seakan tidak sesuai dengan imej bertudung beliau.

Peminat yang perasan akan penampilan selebriti ini ada yang meninggalkan komen mengatakan ianya terlalu ketat dan tidak kurang juga ada yang menyamakan penampilan beliau itu tidak ubah seperti watak kartun Teletubbies.

Mungkin Rabecca ada pendapat nya sendiri tentang cara nya berpakaian, sama-sama kita tunggu apa respon beliau terhadap segala kritikan peminat terhadapnya. Credit Roti Kaya 

1 comment:

  1. dulu majin buu dgn cell dragonball.
    skarang teletubbies pulak.
    jadi mangsa cmtu jelar.
    kesian jugak diorg nie.

    ReplyDelete