Breaking

Saturday, 1 March 2014

[ Memalukan ] 5 Gambar Insiden Bom Asap di Stadium MP Selayang !

Malam ini berlangsung Perlawananan Persahabatan Antarabangsa di antara Harimau Malaya dan Filipina yang berlangsung di stadium Majlis Perbandaran Selayang, namun satu insiden Bom Asap yang di baling oleh penonton pada minit ke 36 di tepi padang memaksa pengadil memberhentikan perlawanan selamat 10 minit.


Insiden ini amat memalukan memandangkan perlawanan ini adalah perlawanan persahabatan antarabangsa Harimau Malaya dan Filipina, punca sebenar penonton melakukan balingan bom asap itu tidak dapat di pastikan mereka mungkin protes dengan apa yang berlaku yang mana gol jaringan pemain Malaysia malam ini di batalkan oleh pengadil.


Walauapa pun masalah yang ada insiden ini sesungguhnya memalukan Bolasepak Malaysia dengan apa yang di lakukan oleh penonton sendangkan pihak FAM sekarang dalam kempen membasmikan kekacauan dalam perlawanan bolasepak di negara ini.

1 comment:

  1. Lawak la bro... takkan la protest jaringan tak kira sampai suar n bom asap semua keluar... google la apa yg ultras malaya nak sgt sampai camtu nyer protest...

    ReplyDelete