Breaking

Sunday, 2 March 2014

[ Gossip ] Hanez Suraya di kecam dan di marah akibat hubungan dengan suami orang !

Pendedahan oleh isteri kepada teman lelaki Hanez Suraya di akhbar tempatan hari ini menimbulkan kemarahan peminat dan orang ramai kepada selebriti jelita itu.
Liyana Manan akui Hanez Suraya rampas suaminya, sebelum ini, pelakon itu mendakwa kekasihnya berstatus duda anak dua dan bukan lagi suami orang. Dia turut menafikan cuba merampas jejaka bernama R dari isterinya dikenali Liyana Manan.

Bagaimanapun, Hanez rupanya berbohong kepada media kerana dia memang tahu status kekasihnya dari dulu lagi sehingga memaksa beliau memohon maaf.

Liyana Manan telah tampil ke hadapan untuk memberikan kenyataan dari pihaknya berhubung status rumah tangga mereka sekaligus menjelaskan kesan kehadiran Hanez Suraya dalam hubungan mereka.

Akibat dari pendedahan Liyana Manan tersebut ramai yang bersimpati denagn wanita nasib wanita ini termasuk selebriti popular Rita Rudaini yang turut menasihat wanita terbabit melaluai laman sosial nya.
Manakala di laman sosial Hanez Suraya pula rata-rata orang ramai terutama wanita menyerbu laman tersebut macam-macam kenceman dan perasaan marah di luah kan terhadap selebriti tersebut.

Admin bagi pihak kedua-dua pihak berharap benar agar permasalahan  ini dapat di selesaikan sebaik mungkin bagi mengelakan perkara ini menjadi rumit dan memalukan maruah diri sendiri.

No comments:

Post a Comment