Breaking

Tuesday, 4 March 2014

[ Fitnah ] Gambar lelaki kemalangan di katakan lelaki menghina Al-Quran di Besut .

Sekeping gambar lelaki yang berlumuran darah di katakan gambar lelaki yang menghina Al-Quran di Terengganu adalah PALSU kerana gambar lelaki malang terbabit telah di kan Fitnah oleh pihak tertentu konon nya beliau adalah lelaki yang menghina Al-Quran di Besut Terengganu.

Gambar sebenar adalah gambar seorang lelaki yang terlibat dalam kemalangan di Plaza Tol PJS 2 Subang yang mana seorang penunggang motosikal ( Mangsa dalam gambar ) terlibat dalam kemalangan dengan sebuah motosikal yang lain yang menyebabkan mangsa cedera parah di bahagian mulut akibat dari kemalangan terbabit, gambar ini di muat naik di facebook Daily Traffic Report.

Gambar yang konon-kononnya mangsa adalah lelaki yang menghina Al-Quran adalah tidak benar kisahan pada mangsa menjadi mangsa fitnah yang mana gambar mangsa di sebar secara meluas oleh pihak-pihak yang tidak bertanggung jawab seterus nya mengaibkan mangsa, kes sebenar sedang di siasat oleh pihak berkuasa.

2 comments:

  1. Sapela yang terlalu taksubnak memberi info smpai snggup memfitnah org lain sdgkan dia lgsg tade kaitan....kesian...mmg benar akhir zaman fitnah berleluasa....nauzubillah...

    ReplyDelete