Breaking

Tuesday, 22 October 2013

[ Video ] Remaja frust putus cinta buat video untuk ex bf !

Macam-macam kisah remaja-remaja zaman sekarang ada yang bangga dapat bercinta dan ada pula yang sangat sedih sebab  putus cinta mula lah nak buat sesuatu benda yang pelik kepada  kekasih supaya menyakini yang dia masih sayang akan  kekasihnya.

Paling tidak tahan mereka boleh buat Video dan upload ke laman sosial tentang kisah luahan perasaan mereka tersebut , mula lah berbagai tanggapan negetif timbul dari kesan video tersebut .

Dulu ada kisah budak perempuan " Couple Seminggu " yang sangat bangga dapat bercouple dengan orang yang dia sayang jadi dia buat video untuk luahkan rasa sayang dan cinta nya , kini muncul lak video ni budak perempuan yang frust bercinta buat video untuk bekas kekasih nya pula tersebar di laman sosial .

Video yang terbaru ini KLIK kisah seorang budak perempuan tanpa segan silu membuat video untuk bekas kekasinya meluahkan perasaan sayang pada kekasih nya walaupun hubungan telah putus.

Pada adik -adik remaja berfikirlah jika nak buat sesuatu video sebelum di upload dilaman sosial , sebabnya kesan dia amat lah dasyat , bukan lah positif tapi banyak kesan negetif , oleh itu berhati-hati lah .

2 comments: