Breaking

Monday, 9 September 2013

Gandingan mantap Wan Zack dan Thamil Arasu janji benam Myanmar malam ini ?

Petang ini Harimau Muda akan turun untuk perlawanan ke dua Pesta Bola Merdeka menentang Myanmar , Wan Zack dan Thamil Arasu yang beraksi cermelang dalam perlawanan pertama menentang singapura yang sabtu lalu.


Wan Zack  berkata dalam perlawanan pertama dia sedikit gugup sehingga kan gagal menyempurna kan panelti yang melepaskan peluang Malaysia untuk menambah gol ketika perlawanan tersebut , beliau berjanji akan memberi aksi terbaik untuk perlawanan malam  ini , bagi megekal kan kemenangan pasukan Harimau Muda untuk perlawanan yang kedua ini .

Manakala bagi penyerang Thamil Arasu beliau akan cuba kekalkan prestasi seperti mana diperlawanan yang pertama menetang Singapura , walaupun permainan ketika itu didalam padang yang tidak sempurna akibat hujan lebat semasa perlawanan yang lalu .

Thamil adalah penjaring gol kemenagan Harimau Muda terhadap Singapura pada perlawnan yang pertama lalu gandingan bersama Junior Eldstal dengan pertahanan yang mantap oleh Fadhli Shas serta Nik Shahrul Azim memberi peluang cerah untuk Harimau muda mengumpul tiga mata untuk perlawanan malam  ini.

No comments:

Post a Comment