Breaking

Wednesday, 3 October 2012

Kelantan keseparuh Akhir Piala Malaysia 2012 Stadium SSM4 masih kebal tanpa kalah " This is Kota Bharu "


Kelantan keseparuh akhir Piala Malaysia 2012 diiringi oleh Selangor , ATM dan wakil Singapura Lions X11 setelah menewaskan lawan masing masing di suku akhir ke 2 malam tadi . Selangor menyingkirkan Johor FC , ATM mnyingkirkan Negeri Sembilan , Lions x11 menyingkirkan Pahang .

Berbekalkan kemenangan ditempat lawan 2 - 1 Kelantan ketinggalan 2 - 0 pada 45minit pertama kepada Felda  ini sedikit menjejaskan peluang untuk ke separuh akhir , para peminat kecewa dengan keadaan tersebut , namun TRW terus melancarkan serangan berterusan dan hasilnya Norfarhan berjaya menjaringkan gol yang amat di perlukan oleh TRW .

Keadaan kembali berpihak pada TRW dengan keduduka aggriget 3-3 kelebihan gol ditempat lawan , namun di 4 minit terakhir Muhammad Ghaddar berjaya menjaringkan gol pada mini ke 92 perlawanan dan terus menutup peluang Felda untuk mara ke separuh akhir , walaupun kesudahan perlawanan hanya seri 2-2 Kelantan layak denga Aggriget 4-3 untuk mara keseparuh akhir bertemu Selangor .

Dengan keputusan seri itu juga Stadium Sultan Muhammad ke 1V masih kebal untuk TRW tanpa mencatat sebarang kekalahan di sini .

Kami mengelarkan Stadium Keramat ini " THIS IS KOTA BHARU " mampukah Selangor mencalarkan rekod itu sama -sama kita tunggu 6 Okt nanti . Tahniah The Red Warriors .. Gomo Kelate Gomo

No comments:

Post a Comment