Breaking

Monday, 8 October 2012

Gossip tidak melemahkan Semangat Apex untuk terus beraksi Cermelang .


Didalam kehangatan separuh akhir Piala Malaysia 2012 berbagai artikal di keluarkan kepada penjaga gol Kelantan dan Malaysia Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan Apex , Isu beliau bercinta dengan si jelita Leuniey heboh di perkatakan .

Namun diharap itu tidak melemahkan semangat penjaga gol no 1 negara tersebut untuk beraksi cermelang dalam pasukan Kelantan dalam mengharungi Separuh akhir ke dua Piala Malaysia 2012 yang bakal berlangsung di Shah Alam 12 oktober nanti menentang Selangor , yang mana di pusingan pertama Kelantan menang 1-0 .

Kami peminat setia Apex dan The Red Warriors sentiasa mengharapkan agar apex terus sucess dengan apa yang dia buat .Suka tengok mereka Bahagia Apex dan Leuniey :-
Kepada para peminat Apex dan juga Pasukan Bolasepak Kelantan dan Malaysia moga apex terus kekal dengan cintanya hingga ke Jinjang Pelamin .

Jangan Lupa banjiri Stadium Shah Alam 12 oktober untuk menyokong The Red Warriors menentang Red Giant dalam meneruskan misi ke Final Piala Malaysia 2012 . Gomo Kelate Gomo

No comments:

Post a Comment