Breaking

Saturday, 28 April 2012

Beli Terus Produk Brahim's di HQ kami di Bandar Baru Bangi

Berbagai Produk Brahim's

Antara Produk Popular Brahim's

Produk Brahim's

Produk Brahim's

Produk Brahim's

Both Produk Brahim's di HQ Bangi

Both Produk Brahim's di HQ Bangi

Pada yang ingin keluar negara dan berhajat untuk mendapatkan produk keluaran Bumiputra untuk dibawa kesana sebagai bekal boleh dapatkan produk Brahim's .

Dengan berbagai produk  seperti Nasi Goreng Kampung,Nasi Briyani Kambing , Nasi Briyani ayam,berbagai produk yang sedia dimakan dan senang di bawa seperti Kari Ayam Ubi Kentang ,Sambal Ikan Bilis dan lain-lain,Produk tersebut boleh didapati disemua pasaraya diseluruh Malaysia.

Pada yang tidak berkesempatan kePasar Raya dan tinggal di sekitar Bangi,Kajang,Semenyih , Serdang,Puchong dan Putrajaya mereka boleh lah datang terus ke HQ Brahim's di Bandar Baru Bangi untuk mendapatkan Produk Keluaran Brahim's atau boleh telefon No Tel 0389256351 bercakap dengan Haji Mansor diwaktu Pejabat 09 pagi hingg 6 Petang,Isnin Hingga Jumaat.

Semoga Produk Kami dapat memenuhi citarasa dan membantu pada yang ingin keluar Negara, seperti mana yang kita tahu agar sukar bagi kita untuk memdapatkan produk yang sesuai dengan citarasa kita apabila berada diluar Negara.

Selamat Mencuba Produk Kami .


No comments:

Post a Comment