Breaking

Thursday, 26 January 2012

Post dan menang diwall Mface - Menangi IPAD 2 setiap minggu ...

Anda memang seorang yang mengemari lama sosial seperti facebook atau twitter sekarang ada berpeluang merasai keseronokan laman Sosial terbaru cipataan anak Malaysia iaitu www.mface.me di Mface setiap apa yang anda post diwall mface ada ganjarannya.

Setiap apa yang di Post di wall mface anda akan mendapat 2 Point dan setiap yang di Like simbol + atau di komen oleh kawan-kawan anda akan mendapat 1 Point dan anda juga boleh kongsi apa yang di tulis oleh kawan anda ke wall anda dengan menekan simbol X iaitu Reblog anda juga akan mendapat 2 Point.Wall Mface 

Ipad 2 untuk pemenang.

Bro dah lebih kurang 1 bulan join mface sekarang mempunyai ramai kawan-kawan dimface sekarang bro juga dah mempunyai Rangking di Mface.

Ranking Bro di Mface

Ranking Keseluruhan

Kawan-kawan Bro yang aktif diMface

Wall Mface sentiasa Meriah


Setakat ini dah 2 orang yang memenangi Ipad 2 .. Masih belum terlambat untuk kawan-kawan  join  Mface  sebab pencarian pemenang hanya baru bermual bulan Januari 2012 baru 2 minggu dan 2 pemenang.

Jika join Mface www.mface.me jangan lupa Add Bro www.mface.me/profile/BrothersSam  ... Jom sama-sama kita memeriahkan Laman Sosial Buatan Anak Malaysia.

3 comments:

 1. huhu...spe la robothijau tu...:D

  ReplyDelete
 2. terbaek la.. hehe

  http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/01/mface-boleh-setanding-facebook.html

  ReplyDelete
 3. hek...
  mmg terbaik...
  http://pahlawanseven.blogspot.com/

  ReplyDelete